На кропивницьких дорогах розважалися дрифтери-екстремали

Перегляди: 1509

Вчора ввечері, 20 грудня, разом з зимовим снігом та приморозками, активізувалися й дрифтери Кропивницького.

Про це повідомили користувачі Telegram-спільноти «Безпечне місто».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За даними кропивничан, дрифтери ганяли містом у темну пору доби. Машини, які іздили по колу на небезпечний швидкості, були помічені біля ТЦ «Епіцентр», супермаркету «Велмарт», площі Богдана Хмельницького, на вулиці Полтавській.

«Під вікном ці колимаги всю ніч скриплять, так само вони можуть втратити запал, і не шкода, якщо вони постраждають, але можуть постраждати й інші», - коментують користувачі спільноти.

Коментарів з приводу активної діяльності дрифтерів не зміг надати речник патрульної поліції області Дмитро Поперешняк: «Наразі у нас немає коментарів з приводу виїздів патрульних на виклики до дрифтерів. Ми надамо інформацію в найближчій час».

Нагадаємо, у лютому 2021-го дрифтери Кропивницького подали на розгляд місцевої влади петицію з приводу створення майданчика для їзди з контрольованим заносом. Вона набрала 259 з 450 необхідних підписів, а міська комісія з безпеки дорожнього руху прохання екстремалів відхилила.