У 2022 році на охорону облпрокуратури витратять 1,2 млн грн

Перегляди: 746

У грудні 2021 року Кіровоградська обласна прокуратура замовила послуги з охорони адміністративної будівлі у Кропивницькому на вул. В. Пермській, 4, на наступний рік.

Про це повідомляє кореспондент CBN з посиланням на електронну систему закупівель Prozorro.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

https://cbn.com.ua/2021/12/13/na-kirovogradshhyni-deyaki-prokurory-otrymaly-ponad-100-tys-grn-zarplaty-na-misyats/

У зв’язку з відсутністю конкуренції з технічних причин послуги з охорони буде надавати управління поліції охорони в Кіровоградській області. За умовами тендерної документації, охорона буде цілодобовою. Вартість послуги дорівнює 1 206 690 гривням.

Під час надання послуги співробітники поліції охорони повинні забезпечити належну охорону адміністративної будівлі, недопущення проникнення на територію сторонніх осіб, запобігання та, за необхідності, відбити напад на об’єкт.

Наряди поліції охорони під час несення служби мають право використовувати та застосовувати вогнепальну зброю і спеціальні засоби, а у разі необхідності викликати групу швидкого реагування.

Управління поліції охорони в Кіровоградській області упродовж багатьох років на договірних засадах здійснює охорону Кіровоградської облпрокуратури. У 2020 році послуги охорони адмінбудівлі коштували 1,15 млн грн, а у 2021-му на охорону витратили 1,09 млн грн.