Головну санітарну лікарку Кіровоградщини нагородили орденом королеви Анни

Перегляди: 2444

Головну санітарну лікарку Кіровоградської області Надія Оперчук, яка є генеральним директором ДУ «Кіровоградський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», нагородили україно-французьким орденом королеви Анни «Честь Вітчизни».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Вона отримала нагрудний орден на срібній зірці. Комплект ордена включає іменний диплом лауреата, виконаний українською та французькою мовами, оздоблений стрічками з національними кольорами України та Франції, та дорогою багетною рамою.

Сама Надія Оперчук прокоментувала CBN: «Мені дуже приємно», і зізналася, що нагорода була неочікуваною.

Нагородження відбулося в Будинку офіційних прийомів президента України відповідно до найвищого церемоніального протоколу – під державним прапором України з почестями військової почесної варти.

Орден королеви Анни «Честь Вітчизни» належить до категорії найвищих суспільних орденів України і вручається з відповідними протокольними почестями під Державним прапором України в присутності озброєної військової почесної варти, генералом та вищими офіцерами збройних сил України в супроводі Національного президентського оркестру України Міністерства оборони України.