Навіть не в трьох соснах: чиновники з Кіровоградської ОДА заблукали довкола однієї ялинки

Перегляди: 5777

Прес-служба ОДА повідомила про відкриття новорічної ялинки під патронатом голови голови ОДА Марії Чорної, водночас обласний департамент культури і туризму заявляв CBN, що цього року такої ялинки не буде.

Наводимо початок прес-релізу про відкриття ялинки: «В обласній філармонії відкрилася головна ялинка області під патронатом голови Кіровоградської ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До участі у святі долучилися діти з усіх куточків Кіровоградщини. Відкрила ялинку очільниця Кіровоградської облдержадміністрації Марія Чорна».

У відповіді директорки департаменту культури і туризму облдержадміністрації Уляни Соколенко на офіційний запит CBN, отриманій 10 грудня, йдеться: «…на даний час у зв’язку з дією постанови Кабінету Міністрів від 24 листопада 2021 року №1240 “Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів від 9 грудня 2020 року №1236 і від 29 червня 2021 року №677” прийнято рішення утриматись від проведення свята новорічної ялинки під патронатом голови обласної державної адміністрації».