У міськраді Кропивницького мільйонний раз просять водіїв не залишати автівки на узбіччях

Перегляди: 1030

У міськраді Кропивницького просять водіїв не залишати свої авто на узбіччях, аби снігоочисна техніка могла працювати належним чином.

Про це CBN повідомили у пресслужбі міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сьогодні, 28 грудня, всю ніч працювали два снігоочищувачі ЗІЛ. Зранку дороги розчищали ще 9 тракторів МТЗ, 6 МАЗів та працював один навантажувач. Вночі спецтехніка знову виїде розчищувати проїжджу частину.

Також зранку працюють 250 двірників усіх житлово-експлуатаційних об'єднань Кропивницького. Вони прочищають внутрішньо квартальні дороги, пішохідні доріжки, подекуди і тротуари центральної частини міста.

«Не залишайте свої авто на узбіччях, щоб ми могли за цю ніч максимально очистити дороги міста від снігу», - зазначив заступник міського голови Олександр Вергун.

Посадовець наголосив, що навіть за умови, якщо негода триватиме не один день, запасів паливно-мастильних матеріалів та піщано-солевої суміші у комунальних підприємств міста вистачить.

https://cbn.com.ua/2021/12/21/mer-kropyvnytskogo-zaklykaye-vodiyiv-prybraty-svoyi-avto-z-uzbich-shhob-mozhna-bulo-pochystyty-dorogy/