Кіровоградщина: у 2022 році повністю відремонтують «бетонку»

Перегляди: 6014

Ремонт дороги М-13 Кропивницький – Платонове розпочнуть у наступному році, його виконають по всій протяжності в межах області.

Про це CBN повідомили у службі автомобільних доріг області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Також вже заплановані ремонтні роботи дороги Н-01 Київ – Знам’янка, орієнтовна вартість ремонту 2,2 млрд грн.

Два проєкти поточного середнього ремонту розробляють для реконструкції дороги Н-24 Благовіщенське – Миколаїв. Вона буде відремонтована повністю по Кіровоградській області протяжністю 42 км. Загальна вартість близько 2 млрд грн.

А ще планується розробка проєкту ділянки дороги Р-10 Черкаси – Чигирин – Кременчук. Загальна протяжність 23 км і орієнтовна вартість – 600 млн грн.

Дорожники також здійснять капітальний ремонт дороги М-05 Київ – Одеса по всій протяжності в межах області. Загальна протяжність 37 км. Також заплановано ремонт М-22 Полтава-Олександрія. Відремонтують дорогу від Полтавської області до селища Шевченко протяжністю 24 км.

Не менше роботи і на територіальній мережі. Це реконструкція на дорозі Т-12-05 Кропивницький — Нова Прага — Олександрія та мосту через річку Бешка.

Поточний середній ремонт заплановано на дорозі Н-14 Олександрівка — Кропивницький — Миколаїв, відремонтують дві ділянки:

- об’їзна Кропивницького (від повороту на Знам’янку до Бобринецького кільця);

- від об’їзної Бобринця до с. Кетрисанівка, протяжність - 40 км.

Поточний середній ремонт Т-24-01 Городище — Шпола — Новоукраїнка — Бобринець — Устинівка - відремонтують від Черкаської області до Новомиргороду, протяжністю 7,7 км.