У Кропивницькому нові пориви водогону

Перегляди: 3145

Про пориви водогону на вулицях Кропивницького доповів міський голова Андрій Райкович сьогодні, 5 січня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це повідомив кореспондент CBN.

Пориви мережі водоканалу Кропивницького обговорювали під час апаратної наради міського голови.

«Якщо не можемо опреативно реагувати, то хоча б потрібно оперативно приймати заявки по будинкам, там де ми відключаємо водопостачання», - доповів Андрій Райкович.

Зокрема міський голова розповів про ситуацію з аварією на вулиці Василя Нікітіна, де вже неодноразово містяни спостерігали пориви мережі водопостачання.

«На Василя Нікітіна поздоровили мене по повній програмі. Важко говорити людям, що я по п’ять разів перепитував чи є справним водопровід - мені доповідали, що так, він технічно справний, не потребує капітального ремонта, поточні роботи виконані, всі колодці, відповідно, загерметезовані і можна вкладати нове асфальтове покриття. Ну уклали. Бачите, як вийшло, - зазначив мер Кропивницького. - Тому якість виконання робіт потрібно не сім разів, а сто разів відміряти. Якщо вже розрили дорожнє покриття, то значить і утрамбування, і уплотнення повинно бути так, як потрібно».

Також Андрій Райкович звернув увагу на неремонтовану дорогу по центральній вулиці Шевченка: «Не відремонтована вулиця так, як треба. Треба вказувать, носом тикати. То кабель електрики не прокладений, то водопровід. Це зона нашої спільної відповідальності. Все це нарахунок народних грошей робиться, за рахунок бюджету міста. Чим менше посередників, тим більша прозорість та менша вартість виконаних робіт», - підсумував міський голова.

Також мер зауважив, що з цього року дорожні ремонтні роботи у місті може виконувати тільки КП «Універсал-2005».