ФК «Олександрія» вийшов із відпустки та представив новачків

Перегляди: 862

Серед новобранців команди Юрія Гури добре знайомі українським уболівальникам доволі досвідчені футболісти.

10 січня основний склад ФК «Олександрія» провів перше тренування після зимової відпустки – повідомив СВN головний тренер олександрійців Юрій Гура.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Найближчі дні тренування будуть проходити в дворазовому режимі. На 16 січня запланована контрольна гра, до якої будуть залучені гравці молодіжного складу. А вже 19 січня олександрійці відлітають до Туреччини, де будуть тренуватися та грати контрольні поєдинки до початку другої частини чемпіонату Української Прем’єр-Ліги. Єдине, що між двома зборами у Белеку запланована триденна пауза. Наразі вже відомі суперники наших земляків під час першого збору:

23.01 — ФК «Заглембє» (Польща)

26.01 — ФК «Гурнік» (Польща)

27.01 — ФК «Балкани» (Косово)

31.01 — ФК «Каспий» (Казахстан) та ФК «Вайле» (Данія).

Наразі є інформація про зміни в складі ФК «Олександрія». Команду залишили Ігор Кірюханцев, який був орендований у донецького «Шахтаря», та малійський легіонер Бурама Фомба. Продовжив контракт із клубом до 30 червня 2025 року центральний захисник Олександр Мельник.

А гравцями олександрійського клубу стали доволі досвідчені та креативні хавбеки Артур Овагімян ( вихованець маріупольського футболу, який перейшов із одеського «Чорноморця», підписавши контракт до 30 червня 2025 року), Богдан Білошевський (вихованець київського «Динамо», який також останнім часом грав за «Чорноморець», а до «Олександрії» перейшов на правах оренди до 30 червня 2023 року), Денис Костишин (вихованець київського «Динамо», який грав за ковалівський «Колос», а з ФК «Олександрія» підписав контракт до 31 травня 2024 року), Владислав Калітвінцев (вихованець київського футболу, останнім клубом якого була чернігівська «Десна»). Також повернувся до «Олександрії», за яку грав в період із 2017 по 2019 роки, а також в сезоні 2020/21 року, вихованець київського футболу, центральний захисник Валерій Бондаренко. За олександрійців Валерій буде виступати на правах орендної угоди із донецьким «Шахтарем», яка розрахована до 30 червня 2023 року.