Голова облради відсторонив директорку центру розвитку послуг і призначив розслідування

Перегляди: 2495

Сьогодні, 13 січня, голова обласної ради Сергій Шульга відсторонив директорку комунального підприємства «Регіональний центр розвитку послуг» Ірину Маковей від виконання службових обов‘язків і призначив службове розслідування терміном на два місяці.

Про це повідомляє пресслужба обласної ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Згідно з документом, службове розслідування триватиме до 13 березня.

«(…) з метою виявлення причин та умов неналежного виконання службових обов‘язків, перевищення своїх повноважень, що призвело до заподіяння значної матеріальної шкоди підприємству», - йдеться у розпорядженні про причини службового розслідування.

Також у документі зазначається, що голова обласної ради призначив виконуючою обов‘язки директора КП «Регіональний центр розвитку послуг» начальника відділу розвитку і маркетингу підприємства Марину Осіпову.

Торік у КП «Регіональний центр розвитку послуг» відбувся внутрішній аудит, у ході якого виявили порушень на понад 4 мільйони гривень.

Тоді ж постійна комісія обласної ради з питань власності доручила усунути порушення і притягнути до відповідальності винних осіб, а також рекомендувала голові обласної ради Сергію Шульзі оголосити догану директорці підприємства.