На Кіровоградщині відбулася конференція обласної організації партії «Удар Віталія Кличка» (фото)

Перегляди: 720

Відбулася конференція обласної організації партії «Удар Віталія Кличка», на якій обрали представників Кіровоградщини для участі у з’їзді партії, що відбудеться 4 лютого у Києві.

Про це CBN повідомили у прес-службі партії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Сьогодні "УДАР" - це альтернатива чинній владі. На Кіровоградщині партія тільки розпочала перезавантаження, але наші плани амбітні – не просто розбудова структури в області, а охоплення представництвами кожної громади. Впевнений, що ми здатні об’єднати жителів центрального регіону та зробити Україну сильною!» - наголосив лідер обласного «УДАРу» Віталій Линник.

«Участь у з’їзді – це черговий етап розвитку "УДАРу" на Кіровоградщині, можливість обміну досвідом з колегами, формування спільної стратегії розвитку нашої політичної сили та спільного реагування на гострі питання, що постають перед країною», - зазначив він.

Учасники конференції висунули п’ять делегатів від області для участі у з’їзді: голову обласного осередку партії Віталія Линника, голову виконавчого комітету «УДАРу» Кіровоградщини Андрія Кочергу, а також Артема Мамченка, Олександра Багаченка та Ігоря Грєвцева.