Сергій Коваленко: «Знищити демократію в Україні ми не дозволимо»

Перегляди: 739

Кіровоградська територіальна організація політичної партії «Європейська солідарність» закликала кропивничан та жителів Кіровоградщини не допустити авторитаризму в Україні.

Про це CBN повідомили у прес-службі партії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Кожного дня ми, громадяни України, спостерігаємо за тотальним наступом на демократичні принципи, за якими створювалася наша держава 1991 року і за які усі разом ми боролися під час Революції гідності.

Переслідування патріотів України, намагання знищити справжню опозицію - ось чим займаються Зеленський і зграя його слуг в умовах карколомного зростання зовнішньої загрози та економічної кризи всередині країни», - заявив на брифінгу голова місцевого осередку партії Сергій Коваленко.

Він зазначив, що Зеленський маніакально одержимий ідеєю розправи над своїм головним опонентом – лідером опозиції, п’ятим Президентом України Петром Порошенко. Він уже договорився до заяв про державну зраду, але цьому абсурду протистоять факти: звільнені дві третини Донбасу, Угода про асоціацію з Євросоюзом, безвіз, Томос про автокефалію, міжнародна коаліція на підтримку України та міжнародні санкції проти країни-агресора.

«Звинувачувати Порошенка у допомозі Росії - все одно, що звинувачувати Черчилля у потуранні Гітлеру», - впевнений Сергій Коваленко.

«Зе-команда обіцяла українцям очищену, оновлену та відповідальну владу, професійний уряд, кардинальні зміни на краще та кінець епохи бідності. Натомість люди отримали корумповану владу, некомпетентний уряд, гучні скандали на тлі шаленого зростання цін і тарифів. Замість того, щоб зміцнювати оборону країни, Зеленський посилює переслідування тих, хто має власну думку, принципову позицію та сміливість говорити правду», - звернувся до краян голова фракції «Європейська солідарність» Кропивницької міської ради VIII скликання, колишній народний депутат України Костянтин Яриніч.

Він нагадав, що вже через кілька днів Петро Порошенко повертається в Україну, незважаючи на загрозу арешту і ув'язнення за сфабрикованою вугільною справою. Повертається не захищатися від Зеленського, а щоб боронити Україну від некомпетентного керівництва і зовнішньої агресії, боронити від спроб придушити опозицію і збудувати авторитарний режим за прикладом Росії, Білорусі чи Казахстану.

«Час знову об’єднатись, щоб захистити демократію в Україні та її майбутнє», - закликав українців Яриніч.

Звернення підтримали молодь та громадські активісти. Вони закликали земляків до об’єднання навколо лідера опозиції Петра Порошенка і сил, які боронять демократію в Україні.