Стан та перспективи поводження з промисловими відходами у Кіровоградській області (анонс пресконференції)

Перегляди: 984

Більше 600 підприємств Кіровоградщини протягом року утворили 352030,778 тонни відходів усіх класів небезпеки, або 379,9 кілограма на кожного жителя області. Однак у регіоні існують території з набагато більшими обсягами відходоутворення. Наприклад, підприємства Світловодська «виробили» рекордні 3636 кілограмів на одного жителя міста. Подібні розбіжності існують і у сфері поводження з відходами. Тому для області назріла необхідність деталізації цих проблем та пошуку ефективних шляхів їх вирішення, наголошують екоактивісти.

Під час пресконференції організатори, громадська організація «Флора», ознайомлять присутніх з показниками щодо утворення відходів та формами поводження з ними в розрізі територій області. Також буде презентовано порівняння регіональних підходів, що використовуються у цій сфері, з вимогами країн європейського співтовариства.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Свої доповіді на пресконференції представлять:

- Володимир Бочаров-Туз, керівник аналітико-дослідницького відділу ГО «Флора»;

- Людмила Шестакова, виконавчий директор ГО «Флора».

Захід відбудеться з 11:00 до 11:30 19 лютого 2022 року в Центральноукраїнському бюро новин (CBN), за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 46 (третій поверх).