Голова облради відсторонив директорку центру розвитку послуг. За що вона відповідала

Перегляди: 3992

У власності комунального підприємства облради «Регіональний центр розвитку послуг» (РЦРП) - земельні ділянки та приміщення.

CBN скористалося системою YouControl, щоб з’ясувати, що саме належить центру.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Основний вид діяльності регіонального центру розвитку послуг - «надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна». У власності РЦРП — п’ять об’єктів нерухомості у Кропивницькому за адресами:

- вул. Дворцова, 28;

- вул. В’ячеслава Чорновола, 46/60;

- вул. Преображенська, 2;

- вул. Дворцова, 5/5;

- вул. В’ячеслава Чорновола, 36.

Також РЦРП володіє 17 земельними ділянками в обласному центрі та в області. 15 з них призначені для «розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомінікації» (телевежі). Одна — у Кропивницькому, під «Колізеєм», - «для обслуговування дитячо-юнацького центру», ще одна — в селі Лозувата колишнього Благовіщенського району — для розміщення аптеки.

Також центру розвитку послуг належить авто Chevrolet Lacetti (універсал).

Нагадаємо, 13 січня голова обласної ради Сергій Шульга відсторонив директорку комунального підприємства «Регіональний центр розвитку послуг» Ірину Маковей від виконання службових обов‘язків і призначив службове розслідування терміном на два місяці.

«(…) з метою виявлення причин та умов неналежного виконання службових обов‘язків, перевищення своїх повноважень, що призвело до заподіяння значної матеріальної шкоди підприємству», – йдеться у розпорядженні про причини службового розслідування.