Мер Кропивницького обурився, що підлеглі не виконують його вказівок

Перегляди: 11019

«Україна-Центр»

Міський голова Кропивницкого Андрій Райкович під час апаратної наради з керівниками міських підрозділів влаштував серйозний наганяй усім підлеглим. Очільник міста обу­рений, що його вказівки й навіть прохання не виконуються, ігноруються.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вчергове Андрій Павлович тикнув носом підлеглих у проблему з паркуванням у центрі міста з двох боків вулиць.

«Я неодноразово просив провести круглий стіл профільних працівників міськради з Національною поліцією у місті. По вулиці Шевченка закрийте з одного боку стоянку, ви ж створюєте аварійну ситуацію. Ви ж людей подавите на цій вулиці! Адже великогабаритний і громадський транспорт не можуть проїхати, доводиться по зустрічній полосі рухатися! Техніка прибиральна не може проїхати. Нам треба місто прибирати, а не залишати по два метри снігу та льоду з боків вулиць!

Біля кінотеатру “Зоряний” те ж саме. У два ряди стоянка! То давайте вже перекриємо проїзд, і це буде лише зона для привілейованих! Ще такого бардака не було!

Невже складно вирішити питання з установкою знаків, які б заборонили паркування з одного боку вулиці?

А ще, шановні колеги, ми вже кілька років брешемо людям про зупинки, які обіцяли зробити ще шість років тому.

Ремонт однієї-двох нових зупинок на рік – це недостатньо для міста, де є сотні таких зупинок. Вина не тільки міста, у власності якого меншість з цих зупинок. Але приватні власники зупинок мають попіклуватися, аби на пасажирів не падав сніг та не капала вода. Зупинки мають бути освітленими та безпечними. Наша справа – змусити власників доглядати зупинки належним чином. Свята скінчилися, дякувати богу, все на місці, нічого в місті не впало та не розвалилося, тож розпочинаємо активну роботу.

Місто має бути охайним, чистим, а людям має бути зручно очікувати громадський транспорт на доглянутих зупинках. Щоб на чисту лавочку можна було сісти літній людині, щоби безпечно було, освітлено, щоб співробітники поліції, проїжджаючи поруч, могли бачити ситуацію на зупинці, реагувати, якщо що.

Вимагаю активізувати роботу з власниками зупинок всіх причетних. Зупинки – це обличчя міста.

Свято закінчилося, і після нього тpeбa швидкo та якіснo утилізувaти ялинки. Нaпpиклaд, в ЖЕО №3 є дpoбильнa мaшинa – ялинки пepepoбляють, викopистoвують матеріал для oпaлeння. Тpeбa всі ялинки зібpaти й пpaвильнo утилізувaти. Дoсвід пoкaзує, щo наші співгромадяни можуть викидaти ці ялинки дe пoпaлo, навіть нa узбіччях. Неприпустимо, аби вони там валялися».