Який вибрати подарунок? 8 гаджетів на будь-який смак

Перегляди: 390

Експерти MagaZilla підготували список корисних та здатних викликати щире захоплення гаджетів, покупка яких не стане серйозним випробуванням для бюджету.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Смартфон

Новий смартфон однозначно допоможе розпочати рік з приємних емоцій. Це зовсім не обов’язково має бути дорогий гаджет — навіть у бюджетному сегменті (до 4 000 грн) можна знайти функціональні та цікаві моделі з Full HD екраном, якісними камерами, сканером відбитку, підтримкою NFC та 4 ГБ оперативки. Наприклад, Honor 10 Lite або UMIDIGI Power.

За даними інтернет-порталу MagaZilla, що дозволяє порівнювати ціни на товари, мінімальна вартість смартфонів з доставкою у Кропивницький складає приблизно 1 300 грн.

Bluetooth-навушники

Правильно підібраний плейліст за лічені секунди підніме настрій, зарядить вас енергією або, навпаки, допоможе розслабитися та поринути у приємні спогади. Де б ви не знаходилися: вдома, на роботі, в літаку чи вагоні метро.

Ціна в інтернеті — від 150 грн.

Android-приставка

Використання Android-приставки — найпростіший спосіб наділити звичайний (не «розумний») телевізор смарт-функціоналом, перетворивши його на справжній центр мультимедійних розваг. Навіть бюджетні моделі на кшталт Android TV Box X96Q 16 GB дозволяють встановлювати ігри та додатки з PlayMarket, користуватися браузером, онлайн-кінотеатрами та IPTV.

Ціна в інтернеті — від 650 грн.

«Розумна» пляшка

«Розумна» пляшка або Smart bottle — корисний супутник для адептів правильного харчування та здорового життя. По-перше, вона підтримує температуру рідини всередині, виступаючи у ролі термоса; по-друге — з певним інтервалом подає звуковий сигнал, що нагадує користувачеві про необхідність поповнення водного балансу.

Ціна в інтернеті — від 350 грн.

Відеореєстратор

Відеореєстратор стане в нагоді будь-якому автомобілісту. Він безперервно стежить за тим, що відбувається на дорозі, зберігаючи докази, що зможуть довести вашу правоту в разі ДТП. Деякі моделі, наприклад, PlayMe Kvant, також здатні працювати в якості GPS-навігатора та детектора поліцейських радарів.

Ціна в інтернеті — від 600 грн.

Powerbank

Бездротовий акумулятор або Powerbank потрібен кожному. З ним можна будь-де і будь-коли підзарядити смартфон, смарт-годинник або інший гаджет, не витрачаючи час на пошук розетки.

Ціна в інтернеті — від 200 грн.

Фітнес-браслет

Найпопулярніша модель на MagaZilla, Xiaomi Mi Smart Band 6, може не просто відстежувати показники фізичної активності (кроки, відстань, швидкість, витрата калорій), а й слідкувати за тривалістю та якістю сну, частотою серцебиття, рівнем стресу і навіть вмістом кисню у крові.

Ціна в інтернеті — від 300 грн.

USB-мікрофон

Якщо ваша близька людина займається блогінгом, веде канал на YouTube, працює з аудіо/відеоматеріалами або просто любить співати, хороший USB-мікрофон — саме те, що їй потрібне!

Ціна в інтернеті — від 400 грн.

Примітка: ознайомитись з докладним асортиментом та розцінками на бажану техніку в сотнях інтернет-магазинів можна на сайті M.UA.