У Кропивницькому нагородили спецпризначенця «Альфи» за порятунок підлітка (фото)

Перегляди: 1516

Сьогодні, 21 січня, в обласному краєзнавчому музеї нагородили спецпризначенця «Альфи», який врятував 15-річного підлітка.

Подія сталась у листопаді минулого року на Кіровоградщині. Боєць СБУ у цей день прибув у відпустку до батьків. Детальніше про порятунок він розповів кореспонденту CBN: «Я був вдома, почув крик людини, пішов на крик та побачив хлопця. Його ногу замотало до механізму мотоблоку. Нога була в дуже жахливому стані, було 4 відкритих переломи. Також він втратив багато крові. Я зупинив кровотечу, дістав ногу з механізму та зафіксував шиною. Потім хлопця транспортували до лікарні. Зараз він на реабілітації, відновлюється. Ми постійно йому допомагаємо. Я вважаю, що такий вчинок зробив би кожний».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Працівник спецпідрозділу отримав відзнаку від Кіровоградської обласної ради «За заслуги ІІ ступеня».

Також в обласному краєзнавчому музеї вручали і інші нагороди. Серед них «За заслуги І ступеня» отримав військовий комісар Кіровоградського обласного військового комісаріату Ярослав Кучер.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN.