Пішов із життя старший тренер збірної Кіровоградщини з легкої атлетики

Перегляди: 6712

25 січня, на 67-му році життя, перестало битися серце тренера-викладача з легкої атлетики комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву-2», старшого тренера збірної команди Кіровоградської області з легкої атлетики Володимира Абраменка.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Володимир Іванович народився 15 травня 1955 року в Жовтих Водах Дніпропетровської області. У 1978 році закінчив факультет фізичного виховання Кіровоградського державного педагогічного інституту ім. О. С. Пушкіна.

Трудову діяльність Володимир Абраменко розпочав у 1980 році інструктором-методистом дитячо-юнацької спортивної школи обласної ради ФСТ «Колос». З 1987-го – тренер-викладач з легкої атлетики ДЮСШ обласної ради ВДФСТ профспілок. З 1991 року і до останнього дня життя працював тренером-викладачем з легкої атлетики комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву-2».

За свою трудову діяльність підготував чимало спортсменів високого рівня, переможців та призерів всеукраїнських змагань.

Ми завжди будемо пам’ятати Володимира Івановича як чуйну і доброзичливу людину, яка присвятила все своє життя служінню королеві спорту – легкій атлетиці. Його діла будуть жити в його вихованцях.

Це величезна втрата не лише для колег та друзів, а й для всієї спортивної спільноти Кіровоградщини та України. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Володимира Івановича Абраменка.