ФК «Олександрія» розійшовся миром із польським «Гурніком»

Перегляди: 577

Олександрійці продовжують у Туреччині підготовку до старту другої частини сезону Української Прем’єр-Ліги.

У рамках першого навчально-тренувального збору команда Юрія Гури вчора, 26 січня, зіграла свій другий контрольний матч. Суперником українців був «Гурнік», який після першого кола посідає сьоме місце в польській Екстракласі. Через негоду в Туреччині поєдинок був під питанням, час початку був змінений з ранку на вечір. Та все ж конкуренти вийшли на поле, зігравши в результативну нічию.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Краще розпочали протиборство олександрійці. Вже на 19-й хвилині після подачі зі штрафного новачка Дениса Костишина в ближній кут головою влучно пробив Валерій Бондаренко. За десять хвилин підопічні Юрія Гури збільшили свою перевагу. Денис Устименко увірвався в штрафний майданчик поляків і зробив передачу на вільного Авагімяна. Артур своїм шансом скористався, забивши свій другий гол на цих зборах – 2:0. Але на 39-й хвилині польські «гірники» один м’яч відіграли – 2:1. На перерву команди пішли за мінімальної переваги олександрійців.

У другому таймі матч проходив доволі жваво з обопільними шансами. Але забити вдалося полякам, які на 75-й хвилині відновили перевагу з пенальті. До фінального свистка рахунок так і не змінився – 2:2.

Склад «Олександрії»

Перший й тайм: Білик, Чубатий, Бондаренко, Бабогло (К), Одарюк, Демченко, Ситников, Костишин, Авагімян, Устименко, Андрейчук.

Другий тайм: Єрмаков, Кожушко, Мельник, Дубра (К), Одарюк (Чубатий), Калюжний, Білошевський, Калітвінцев, Дришлюк, Авагімян (Устименко), Спінеллі

Наступний матч запланований на сьогодні. ФК «Олександрії» протистоятимуть «Балкани» з Косового.