У Києві поліцейські врятували кропивничанку, яка намагалася зістрибнути з 12 поверху з сином (відео)

Перегляди: 5156

32-річна кропивничанка хотіла зістрибнути з 12 поверху в Києві з трирічним сином на руках.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Києва.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Подія сталася вчора, 26 січня. До поліції Києва звернулася жінка, яка повідомила, що її донька зачинилася у квартирі з сином і погрожувала вбити себе та дитину.

Поліцейські годину розмовляли по телефону з потенційною самогубцею, відволікаючи її. У той час рятувальники зайшли у квартиру поверхом вище, щоб завадити жінці. Спільними зусиллями поліцейських та рятувальників жінку вдалося затягти до квартири.

«З моменту надходження виклику я по телефону розмовляв з жінкою, аби у цей час рятувальники встигли спуститись з квартири поверхом вище. Я постійно відволікав жінку різними питаннями та цікавився, де її син, просив не робити летальних кроків, пропонував допомогу. Коли я отримав інформацію, що працівники ДСНС спустились з 13 поверху, то рятувальники, які були біля квартири, одразу зламали двері, а ми негайно зайшли до оселі. Далі ми виявили жінку на балконі та миттєво затягли її всередину, а трирічного хлопчика заспокоїли, оскільки дитина була налякана діями матері. На даний час життю Максимка нічого не загрожує, його оглянули медпрацівники та передали бабусі», - прокоментував ситуацію т. в. о. начальника Дарницького управління поліції Олександр Савчук.

За замах на життя малолітньої дитини 32-річній кропивничанці загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення.

https://www.youtube.com/watch?v=R3gdN2ec8sQ

 Фото та відео пресслужби Нацполіції Києва