59-річна кропивничанка майже місяць живе у згорілому будинку (фото)

Перегляди: 4237

У будинку, не придатному для життя, 59-річна жінка живе вже близько місяця – з харчуванням їй допомагають волонтери.

Про це стало відомо від керівника БО «Милосердя» Володимира Лєбєдєва.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Декілька тижнів тому у будинку кропивничанки Ірини та її дочки Жанни сталася пожежа, яка фактично знищила приміщення та речі. Власниця будинку з дочкою залишилися неушкодженими. За словами Лєбєдєва, полум'я спалахнуло через дочку Ірини, яка зловживає алкогольними напоями.

«Сьогодні разом із поліцією знову відвідали Ірину 59 років, привезли гарячу їжу. – ділиться Володимир Лєбєдєв у дописі на сторінці БО «Милосердя» у Facebook. - Сусіди допомагають як можуть. Просять допомогти цій жінці. Після пожежі будинок став непридатний для життя, але їй подітися нікуди, тому доводиться жити там по суті просто неба».

За словами волонтера, жінка приймає допомогу та їжу, однак їхати до безкоштовного хостелу «Дім милосердя» не бажає, поки її дочка Жанна не дасть на це згоди.

За словами Лєбєдева, дочка наразі відсутня вже три дні, та й до цього волонтери її ніколи не бачили. Тож чи є їй діло до матері – невідомо.

«Дочка не те що не дає згоди. Думаю, вона наразі десь п’є. Сусіди приносять жінці одяг та їжу. Ситуація неоднозначна. Ми наразі чекаємо, що скаже дочка, а там уже будемо вирішувати», - розповів волонтер.