Кропивницькі маршрутники пояснили, чому рідко їздять увечері

Перегляди: 5764

Начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Кропивницької міськради Віктор Житник зустрівся з керівниками транспортних підприємств, які пояснили, чому не дотримуються умов договорів.

Про це повідомляє пресслужба міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Із запрошених семи керівників транспортних підприємств на нараду прийшли представники лише чотирьох: КТ «Автолегіон - Варванської Ю. В.», ПП «Олікс», ПП «Паритет сервіс» та КП «Електротранс». Вони відзвітували про стан дотримання графіків руху і кількість транспортних засобів на маршрутах та озвучили причини, які заважають дотримуватися умов договорів.

Спільною причиною виявився брак кадрів, через який вони не можуть забезпечити на маршрутах необхідну кількість транспортних засобів.

Віктор Житник повідомив, що з понеділка, 31 січня, міська рада буде проводити рейди з перевірки дотримання підприємствами-перевізниками графіку руху. Якщо перевізники і надалі будуть порушувати умови договору, міська рада розірве з ними угоди.

Нагадаємо, у понеділок, 24 січня, міський голова обласного центру Андрій Райкович повідомив, що, якщо перевізники не будуть виконувати умови договору, вони мають повернути стару вартість проїзду.