У Світловодську відновили діяльність політичної партії «УДАР» (фото)

Перегляди: 686

29 січня відновлено роботу партійного осередку у Світловодську.

Про це CBN повідомили у прес-службі партії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В установчих зборах міської організації Політичної партії «УДА Віталія Кличка» взяли участь голова обласного осередку партії Віталій Линник, голова виконавчого комітету обласної організації «УДАРу» Андрій Кочерга, члени міського партійного осередку.

Учасники збори прийняли рішення про необхідність «перезавантаження» партійного осередку, зокрема й про обрання нового голови «УДАРу Віталія Кличка» у Світловодську.

«Ми знаємо про проблеми, що сьогодні є у місті, знаємо й людей, які здатні такі проблеми вирішувати. Саме тому рекомендуємо обрати головою Світловодського "УДАРу" Володимира Хорольського, що є практикуючим юристом та має великий досвід роботи у місцевому самоврядуванні», – зазначив Віталій Линник.

Зважаючи на авторитет Володимира Хорольського у громаді, його кандидатуру світловодські УДАРівці підтримали одноголосно.

«Із 2012 року я член партії "УДАР". Повністю підтримую позицію Віталія Кличка щодо необхідності консолідації українського суспільства для збереження країни, її незалежності і європейського майбутнього. Готовий змінювати країну разом із усією командою "УДАРу"», – наголосив Володимир Хорольський.

Нагадаємо, 25 січня головою Кропивницького осередку політичної партії «УДАР» обрали Олександра Багаченка.