Кропивницький чиновник купив за смішну ціну авто (додано коментар героя публікації)

Перегляди: 13040

1 лютого начальник відділу управління надання адміністративних послуг Головного управління держгеокадастру у Кіровоградській області Олег Прижигалінський повідомив НАЗК про суттєві зміни в майновому стані.

Про це з посиланням на реєстр НАЗК повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У декларації зазначено, що 28 січня чиновник став власником мікроавтобусу Volkswagen Multivan 2016 року вартістю 148 тисяч гривень.

За даними сервісу Auto.ria, таке авто коштує від 33 до 42 тисяч доларів, тобто від 936 тисяч до 1,2 мільйона гривень за курсом НБУ.

Згідно з декларацією Прижигалінського, до продажу мікроавтобуч належав Головному управлінню держгеокадастру в області.

Придбаний транспортний засіб - не перша автівка у гаражі чиновника. Олег Прижигалінський є власником кросовера Audi Q7 2015 року випуску, придбаного у квітні 2019-го за 950 тисяч гривень.

ОНОВЛЕНО о 12:12. До редакції зателефонував Олег Прижигалінський. «Авто я купив "з рук" у фізичної особи. У декларації управління держгеокадастру вказане як колишній власник помилково. Я вже подав до НАЗК уточнення», - сказав він.