4 категорії товарів Adidas, які можна придбати в Україні

Перегляди: 2451

Бренд Adidas - один з найпопулярніших спортивних виробників і через це має найбільше недобросовісних наслідувачів, що штампують низькопробні підробки.

На українському ринку «двійників» на кшталт Abibas чи Adibos багато, тому представники офіційного дистриб’ютора рекомендують купувати одяг та взуття лише в перевірених торгових точках, таких як офіційний магазин adidas та інтернет-магазин Sportmaster.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У цій статті ми назвемо 4 групи спорттоварів, які можна придбати в Україні й бути впевненим у їхній оригінальності та якості.

Кросівки

Adidas є всесвітньо відомим здебільшого завдяки якості бігових та ігрових кросівок з примітним дизайном у вигляді трьох діагональних ліній.

Так, у колекції бренду є такі різновиди снікерсів:

  • бутси для футзалу - текстильні, з синтетичної шкіри для нападників та півзахисників;
  • бігові кросівки - для тривалих пробіжок, спринту;
  • трекінгове утеплене взуття - для ходіння по гористій місцевості у холодну погоду;
  • кросівки у баскетбольному стилі (не для гравців);
  • кеди.

Виробник використовує під час виготовлення взуття всі новітні технології: спінену підошву, анатомічну устілку, функціональний протектор для гарного зчеплення з поверхнею, сітчасті вставки для повітрообміну тощо.

Одяг

У лінійці одягу є екіпірування для бігу, тренінгу, фітнесу та міських прогулянок. Для пошиття функціонального тренувального одягу використовують зносостійкі матеріали на основі поліестеру. Завдяки цьому вироби не втрачають гарний вигляд навіть після багаторазового прання.

Перевагу надають високотехнологічним тканинам. Наприклад, технологія Climawarm чудово зберігає тепло. Для інтенсивних занять одяг шиють з тканини, виконаної за технологією Climalite, що гарантує ефективне вологовідведення. Для виготовлення зимового верхнього одягу використовують штучний пух та водовідштовхувальне покриття DWR.

Фанати спортивного стилю обирають для повсякденного носіння одяг вільного крою, яскравого кольору з карманами-кенгуру та спорт-символікою: набивками логотипу, написами. Це світшоти, худі, джогери, футболки.

Аксесуари

Особливою популярністю користуються кепки з впізнаваним написом назви бренду чи логотипом, а також шкарпетки для занять у залі.

Такі дрібнички дозволяють доповнити спортивний образ та нерідко використовуються у повсякдень, навіть людьми, що далекі від спорту.

М’ячі

Ще Adidas виробляє футбольні м’ячі для професійної гри, любительських та юніорських матчів. М’ячі зшиті машинним способом, мають яскравий дизайн та зносостійке покриття з термополіуретану, відрізняються ступенем віддачі, окружністю та вагою.

Професійні м’ячі бренду використовують на змаганнях найвищого рівня, на тренуваннях професійних команд, міжнародних змаганнях на будь-яких типах покриття. Ними грають на чемпіонатах світу, Європи та у матчах Ліги чемпіонів.