Мер Кропивницького попросив ріелторів не наживатися на біді мешканців будинку на Попова, 24

Перегляди: 1838

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович закликає ріелторів не піднімати ціни на оренду житла для мешканців аварійних під’їздів дев’ятиповерхівки на вулиці Попова, 24, де вибухнув газ.

Про це він написав у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Хочу окремо звернутись до ріелторів! Друзі, станьте партнерами міській раді, власне, всьому місту і мешканцям цього будинку. Люди й так в розпачі, без зайвої копійки, не піднімайте ціни на оренду житла в цих мікрорайонах. Повірте, ми вже тиждень аналізуємо цінову політику і добре розуміємо вартість стандартних двокімнатних квартир. Це не той випадок, коли варто шукати великих прибутків. Краще допоможіть чужому горю, і вам "воздасться"!» - йдеться в дописі.

https://cbn.com.ua/2022/02/09/u-budynku-na-popova-24-v-kropyvnytskomu-vyznaly-avarijnym-i-pershyj-pid-yizd-meshkantsiv-vyselyat/

Міський голова також написав: «До глибокого вечора і сьогодні вранці експерти, будівельники детально вивчали і прораховували рівень безпечності лівого крила першого під’їзду саме під час відновлювальних робіт. Однозначно дійшли висновку – обидва під’їзди, і перший, і другий, мають бути без мешканців. Тому, як і вчора, ми запропонували ще й мешканцям лівого крила, а це 18 квартир, оперативно винаймати житло».

https://cbn.com.ua/2022/02/04/vybuh-gazu-v-kvartyri-u-kropyvnytskomu-vse-shho-vidomo-foto-video/

«Тепер тільки треба всім швидко знайти житло і дах над головою. Ми продовжуємо працювати», - резюмував Андрій Райкович.