Суд відмовився скасувати розпорядження голови облради про службове розслідування щодо комунального майна

Перегляди: 1907

Кіровоградський окружний адміністративний суд відмовив директорці комунального підприємства облради «Регіональний центр розвитку послуг» Ірині Маковей у задоволення позову про скасування розпорядження голови облради Сергія Шульги про службове розслідування.

За даними аналітичної системи YouControl, рішення ухвалене 27 січня, а зареєстроване у Єдиному державному реєстрі судових рішень 4 лютого.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

https://cbn.com.ua/2022/01/24/hto-i-skilky-platyt-za-orendu-komunalnogo-majna-oblasti/

Позивачка мотивувала заяву тим, що «особа, на яку пунктом 6 оскаржуваного розпорядження покладено обов’язки директора КП "Регіональний центр розвитку послуг", призначено виконувачем обов’язків протиправно, а її дії можуть призвести до втрати КП "Регіональний центр розвитку послуг" частини основних засобів».

Суд вирішив, що «своєю ухвалою фактично відновить те становище, що існувало до прийняття оскаржуваного рішення, розгляд по суті якого ще навіть не почався, що є неприпустимим». Відтак вирішив позов про скасування розпорядження щодо службового розслідування не задовольняти.