У Новгородці відремонтують НВК за майже 70 млн

Перегляди: 934

Відділ освіти Новгородківської селищної ради оголосив відкриті торги з реконструкції Новгородківського навчально-виховного комплексу з впровадженням енергозберігаючих технологій.

Про це повідомляє кореспондент CBN з посиланням на електронну систему закупівель Prozorro.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Проект передбачає оновлення приміщення навчального закладу від підвалу до покрівлі. Також планується придбати нові шкільні меблі, тренажери для спортивного залу, стільці для актової зали, обладнання для харчоблоку та встановити два ліфти.

Крім того, буде проведено озеленення території комплексу, обладнані волейбольний і баскетбольний майданчики.

Ремонт триватиме два роки і має завершитися до 31 грудня 2023 року.

Тендер з реконструкції проводили тричі. Перший раз, у жовтні 2021 року, аукціон не відбувся у зв’язку з виявленням порушень законодавства у сфері публічних закупівель. У листопаді за результатами другого тендеру було укладено договір з ТОВ «КАРМ», але в грудні його розірвали після перевірки Держаудитслужбою.

У 2022 році аукціон провели втретє, за результатами якого 9 лютого відділ освіти визначився з підрядником. Як і торік, договір планують укласти з ТОВ «КАРМ"». У своїй тендерній пропозиції товариство запропонувало виконати роботи за 64,8 млн грн, що на 5,4 млн грн менше очікуваної вартості, економія складатиме 7,8%.