У Кропивницькому презентували виставку «INDUSTRIAL SPACE» (фото)

Перегляди: 1508

В обласній бібліотеці імені Дмитра Чижевського відкрилася фотовиставка «INDUSTRIAL SPACE» члена Національної спілки фотохудожників України (НСФХУ) Олександра Водолазського.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На ній представлені більше п’яти десятків світлин. А на них вагонетки, терикони та гірничі виробки, заводські труби, покинуті будівлі та міські панорами – все це промислові пейзажі та техногенні ландшафти Криворіжжя та Донбасу. І люди з чорним вугільним пилом на обличчях…

Олександр Водолазський народився в Горлівці, працював машиністом локомотива і займався улюбленою справою – фотографією. Та в серпні 2014 року був змушений поспіхом залишати рідне місто, яке обстрілювалося «Градами». Сім’я переїхала до Кривого Рога, і там хобі перетворилося на професію. Олександр Водолазський став автором фотокалендаря «Переселенці: історії успіху», альбомів «Кривий Ріг у фотографіях», учасником багатьох фотовиставок, зокрема фотовиставки «Сонячні діти».

За словами голови обласної спілки НСФХУ Олександра Майорова, виставка дивовижна не тільки своїми індустріальними пейзажами, а тією величезною роботою, яку зробив фотохудожник.

Виставка працюватиме в обласній бібліотеці імені Дмитра Чижевського протягом місяця.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN