Письменник з Кропивницького отримав міжнародну премію

Перегляди: 728

Кропивницький письменник і журналіст Валерій М’ятович отримав міжнародну літературно-мистецьку премію імені Пантелеймона Куліша.

Про це повідомляє голова Кіровоградської обласної організації Національної спілки письменників України Надія Гармазій : «15 лютого відомому українському письменнику й журналісту Валерію М’ятовичу було вручено міжнародну літературно-мистецьку премію імені Пантелеймона Куліша. Цю почесну відзнаку митцю присуджено за роман "Номенклатурний декамерон", що побачив світ у видавництві "Ярославів Вал". Цю літературну премію він отримав у день свого ювілейного дня народження під час урочистостей, що також відбувалися з нагоди відзначення 123-ї річниці з дня заснування Обласної універсальної наукової бібліотеки імені Д.Чижевського».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як зазначила Надія Гармазій, «Номенклатурний декамерон» – це роман про історію успіху людини, яка попри різноманітні життєві перипетії вміє бути щасливою.