«Кіровоградгаз» відмовився коментувати обставини вибуху на Попова

Перегляди: 5352

ВАТ «Кіровоградгаз» відмовилося відповісти на запитання, що стосуються обставин вибуху в будинку на вулиці Попова, 24, кор. 1, посилаючись на таємницю слідства.

Про це йдеться в офіційній відповіді підприємства на запит CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

https://cbn.com.ua/2022/02/10/diana-didkovska-dym-vogon-ya-ne-mozhu-vstaty-na-meni-televizor-lezhyt-i-chuyu-yak-krychyt-polina/

Перші чотири запитання стосувалися безпосередньо вибуху: «1. Хто саме з "Кіровоградгазу" працював тоді в кв. №44?

2. Що саме працівники "Кіровоградгазу" робили у тамбурі, куди виходять двері кв. №40?

3. Чому працівники "Кіровоградгазу" намагалися покинути подвір’я будинку ще до приїзду рятувальників та інших служб?

4. Яка версія компанії щодо причин вибуху?»

У відповіді ВАТ «Кіровоградгаз», зокрема, сказано: «Статтею 222 Кримінального процесуального кодексу України передбачена заборона розголошення відомостей досудового розслідування. Враховуючи, що питання, поставлені у зазначеному запиті на одержання інформації, пов’язані з відомостями досудового розслідування, Товариство не має можливості їх розголошувати».

https://cbn.com.ua/2022/02/04/vybuh-gazu-v-kvartyri-u-kropyvnytskomu-vse-shho-vidomo-foto-video/

Редакцію CBN також цікавило, чи планує «Кіровоградгаз» допомагати постраждалим від вибуху.

«...рішенням правління ВАТ "Кіровоградгаз" надано матеріальну допомогу постраждалим від вибуху у квартирі на вулиці Космонавта Попова, буд. 24, кор. 1 в м. Кропивницькому, а саме: працівнику ВАТ "Кіровоградгаз" та Діані і Поліні Дідковським на лікування, по оплаті орендної плати приміщень ПрАТ "Кіровоградтурист" сім’ям постраждалим», - йдеться у листі ВАТ «Кіровоградгаз». Водночас конкретні суми у відповіді не вказані.