Новий мистецький проєкт презентували в музеї Осмьоркіна

Перегляди: 918

Проєкт «Музей Олександра Осмьоркіна – мистецька територія позитивних емоцій» в рамках акції «Пам’ятаємо. Підтримуємо. Допомагаємо» презентували у музеї Осмьоркіна.

Про це повідомляється на сайті міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Мета проєкту - створення комунікаційного майданчику для ветеранів та членів сімей учасників АТО/ООС, волонтерів, громадських ветеранських організацій в рамках соціальної акції «Пам’ятаємо. Підтримуємо. Допомагаємо».

«Цей арт-проєкт передбачає не лише безкоштовне відвідування музею та екскурсійне обслуговування, презентації тематичних художніх виставок, проведення творчих зустрічей з митцями та влаштування майстер-класів, організацію музичних вечорів та інших мистецьких заходів, а й психологічні практикуми з арт-терапії, - відзначила директорка музею Віта Чернова. - Недаремно ж сучасні психологи рекомендують відвідування музеїв, театрів, концертів і зокрема художніх виставок, адже образотворчі твори мають особливу властивість створювати своєрідний емоційний настрій, знімати нервову напругу або навпаки пробуджувати активність і життєву силу».