На модульну котельну Кіровоградської обллікарні витратять 55 млн грн

Перегляди: 712

Через два роки Кіровоградська обласна лікарня буде опалюватись завдяки власній котельній.

Про це повідомляє кореспондент CBN з посиланням на електронну систему закупівель Prozorro.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

16 лютого Департамент капітального будівництва Кіровоградської обласної державної адміністрації оголосив тендер з реконструкції теплового пункту під котельну комунального некомерційного підприємства «Кіровоградська обласна лікарня Кіровоградської обласної ради». Очікувана вартість робіт перевищує 55 мільйонів гривень.

Аукціон з визначення переможця відбудеться 10 березня. Роботи повинні бути виконані до 31 грудня 2023 року.

Нині обласна лікарня опалюється південно-західною котельною комунального підприємства Кропивницької міської ради «Теплоенергетик». Періодично у зв’язку із поривами теплової мережі подача тепла для лікарні призупиняється, іноді ліквідація аварії триває кілька днів. Встановлення котельні забезпечить безперебійну подачу тепла в медичний заклад.

У рамках програми «Велике будівництво» також заплановано реконструкцію операційного блоку, капітальний ремонт гематологічного відділення, облаштування резервних електростанцій COVID-них відділень та реконструкція харчоблоку Кіровоградської обласної лікарні.