В Олександрії зібрали допомогу армії - і продовжують збирати (фото + контакти, куди звертатися)

Перегляди: 3047

Лише вчора резервісти виїхали з Олександрії на війну, а вже сьогодні містяни зібрали для них допомогу на передову, повідомляє власкор CBN в Олександрії Євгенія Ніколаєва.

Олександрійцям знадобилося менше доби, аби виконати всі замовлення захисників. Перший день роботи координаційного центру - і є перший вагомий результат. Саме сюди люди зносили допомогу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Волонтерський автобус завантажили під зв'язку. Відправили болгарки, електропили, компресор, електроди, переноски, інші інструменти та розходники. Також передали каремати, спальники, ємності для води. Звичайно, не обійшлося без смаколиків. Навіть пиріжки встигли напекти! Олександрійці неймовірні! Таку націю неможливо перемогти!

Раніше на цьому автобусі допомогу на передову возив волонтер-кіборг з позивним «Дід». Тепер за кермо сів його син, адже Дід знову на передовій.

Активісти координаційного центру озвучили нагальні потреби: ковдри, постільна білизна, подушки, матраци. Також варто приносити сухпайки, печиво, консерви (домашня консервація поки не потрібна), швидкорозчинні напівфабрикати (мівіна, сухі супи), а також кава, чай, цукор у стіках.

Інших потреб волонтери поки не називають і просять не нести зайвого, аби не захаращувати приміщення центру.

Деталі щодо місця розташування центру: двоповерхова прибудова до дев'ятиповерхівки на проспекті Соборному, 134 (ОСББ «Авеста», колишній гуртожиток «Вуглинка»). Поруч сквер Героїв АТО.

Телефони для олександрійців, які бажають допомогти житлом або речами:

0962935422;

0668904365;

0687294593.

Телефон для вимушено переміщених осіб: 0932677994