У центрі Олександрії роздавали молоко (фото, відео)

Перегляди: 1393

Безкоштовно молоко роздавали містянам сьогодні на площі Соборній в Олександрії, повідомляє власкор CBN Євгенія Ніколаєва.

Цистерна з молоком приїхала рівно о 14:00. Її вже чекали люди з пляшками. Так сільськогосподарське підприємство «Зарічне» з Нового Стародубу вирішило підтримати жителів Олександрійщини, розповідає головна бухгалтерка ПСП «Зарічне» Світлана Колмакова: «Даємо молоко усім, кому це потрібно, даємо, скільки потрібно. Ви самі бачите, приходять для кафе, для дитсадочків, які готують їсти для преселенців, для хлопців. У всіх потреби дуже різні. Давати молоко будемо стільки, скільки у нас буде сил і молока. Акція абсолютно благодійна».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Прийшла за молоком Ірина Кошаєва. Зараз жінка працює кухарем-волонтером у місцевому кафе, де годують хлопців з тероборони та переселенців: «Пиріжки смажимо, млинці смажимо. Все у нас є. Дуже ситно годуємо, вони йдуть патрулювати, так як треба».

Подібні акції ПСП «Зарічне» планує проводити регулярно і закликає підключатися до благодійництва інших фермерів та підприємців.

https://www.youtube.com/watch?v=WBpDe2Yltvs