Сьогодні пункти роздачі молока працювали по всій Олександрії (фото)

Перегляди: 917

Молоко в Олександрії сьогодні, 3 березня, роздавали у різних мікрорайонах міста.

Акція тривала протягом всього дня, повідомляє власкор CBN в Олександрії Євгенія Ніколаєва.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До пунктів роздачі постійно підвозили нові ємності.

Точки з роздачі молока почали працювати о 10:00. Люди зібралися в анонсованих місцях роздачі. Протягом всього дня працював один пункт від ПСП «Зарічне» і сім - від компанії «АгроВіста».

Якщо зранку біля машин з молоком спостерігалося велике скупчення людей, то пообіді залишилися невеликі черги. «АгроВіста» планує і надалі підтримувати олександрійців сільськогосподарськими продуктами найпершої необхідності.

У своєму звернення директор ТОВ «АгроВіста» Павло Фесюк зазначив: «У цей складний час компанія "АгроВіста" намагається всіма силами допомогти батьківщині, рідному краю. Ми продовжуємо працювати, тому будуть борошно, цукор, олія, м'ясо. Особливо складна ситуація на сьогодні з молочними продуктами, тому що зупинилася більшість молокозаводів. Безкоштовне молоко буде розповсюджуватися по місту волонтерами. Акція триватиме до відновлення поставок. Тримаймося! Ми з вами! Все буде добре!»