Кропивницький готель просив волонтерів прибирати номери. І брав при цьому гроші з переселенців

Перегляди: 6721

Кропивницький готель «Турист» просив волонтерів безкоштовно допомогти з прибиранням номерів, які надавав переселенцям, при цьому брав з переселенців гроші за проживання.

Про це у Facebook написала директорка рекламного агентства «РіК»" Наталія Жукова.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У дописі, зокрема, сказано: «Питання навіть не в тому, що номери платні. А в тому, що прибирати запрошують як волонтерів, безкоштовно!!! Розумію, що об'єм прибирання великий, але ж, власники готелю, де ваша совість?! Невже важко якусь копійчину заплатити людині за прибирання, тим паче ці послуги входять у вартість номера?!

Я не вірила, що в нашому славному місті можуть от так робити бізнес... Це огидно та неприпустимо!»

Маркетологиня готелю «Турист» Ірина Шевченко запевнила CBN, що потреби у волонтерах більше немає.

«Так, у готелі дійсно розшукували волонтерів для наведення порядку. Проте наразі такої потреби більше немає, і працівники готелю справляються своїми силами», - сказала вона.

Ірина Шевченко наголосила що біженці, які перебувають в готелі, зупиняються там на ніч, їх безкоштовно годують, а наступного дня вони їдуть далі.

«Деякі платять, деякі перебувають тут безкоштовно. Але безкоштовне перебування виключно через штаб. Є телефон штабу облдержадміністрації, і всі ті, хто не може сплатити за перебування в готелі, дзвонять у штаб, і їм надають безкоштовні місця», - додала вона.