Андрій Райкович прозвітував після найдовшої повітряної тривоги

Перегляди: 8839

Звіт Андрія Райковича після найдовшої з початку війни повітряної тривоги в Кропивницькому опублікований у Telegram-каналі ОВА.

«Ми витримали довгу від тривоги ніч. Я дякую всім за витримку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як зранку повідомив – ситуація на території області контрольована. І хто б яким не був втомленим, точно знаю – всі вже на роботі.

Кіровоградщина за добу дала прихисток більше 6 тисячам біженців. Майже третина з них – діти. Обласний лічильник доброти – більше 45 тисяч переселенців. Вони тут, в центрі України, мали дах над головою і тепло наших сердець.

Щодня цікавлюсь дітворою з Миколаївщини. Будьте спокійні, у них все добре. Вони вже наші.

За добу маємо маленький рекорд. Вперше під цими довгими сиренами світ побачили аж 12 дівчаток! І 2 козаки! Нехай це буде гарним символом.

Сьогодні День українського добровольця. Світ уже знає силу цих воїнів. І сьогодні вони б’ються з лютим ворогом. Але тепер їх значно більше – це вся наша незламна країна! Це всі ви, дорогі мої земляки, дорогі мої українці! Кожен на своєму місці – все для перемоги.», - йдеться в повідомленні