Як зараз працюють заправки Кропивницького

Перегляди: 3694

Чи є поставки пального, кого і як заправляють, які ліміти встановили для продажу пального - дізнавалося CBN. (У тих, з ким вдалося зв'язатися.)

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

OKKO

Проблем з постачанням до Кропивницького немає, пальне у наявності. А-92, Pulls 95 - не більше 25 л в одні руки. А-95 не більше 25 л (за талонами ОККО або картками «ОККО онлайн»). Дизельне пальне - до повного баку за талонами або не більше 50 л (готівка або еквайринг). Газ продають без обмежень.

Для транспорту критичної інфраструктури - А-95, А-82, дизель - до повного баку + каністра до 20 л (усі форми оплати).

«УкрНафта»

АЗС на Олександрійському шосе - лише для спецтехніки.

Оплата проходить без готівки - лише за паливними картками чи талонами. Проте зараз купити талон чи паливну картку не можна ні юридичним, ні фізичним особам. Необхідно уточнювати інформацію на кожній АЗС окремо - якщо пальне завезли у достатній кількості, то заправитись можна за готівку чи банківську картку. Тільки конкретно на кожній АЗС можна уточнити, скільки пального залишилося. Якщо достатньо - оплата готівкою чи карткою, мало - відпускають тільки за паливними картками або талонами.

WOG

Легкові машини заправляють по 20 л в одні руки, вантажні - 40 л.

Придбати бензин можна за талонами чи паливними картками, проте варто зауважити, що фізичним особам талони поки не продають. Фізичні особи можуть придбати пальне по картці Pride в однойменному додатку і отоварювати на заправці по 20 л.

«Авіас»

Паливо є, бензовози їздять. Але наявність бензину чи газу потрібно уточнювати окремо на кожній АЗС. Оплачувати талонами чи паливними картками. Придбати їх можна і фізичним, і юридичним особам за адресою: м. Кропивницький, вул. Братів Ельворті, 7 (каб. 201) або звернутися за номерами: (097) 216-84-83, (067) 524-94-96, (0522) 32-24-15.