Нацбанк оголошує конкурс ескізів для пам'ятних монет на честь опору українського народу окупантам

Перегляди: 712

Національний банк оголошує конкурс ескізів, присвячених супротиву української армії та всього народу військовій агресії росії, найкращі - використають для пам'ятних монет та іншої нумізматичної продукції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це Нацбанк повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

«Героїзм українських військових та рішучий опір українського народу має бути назавжди вкарбованим у історію нашої країни та її символи, – наголосив Голова Національного банку України Кирило Шевченко. – Тому ми вже зараз оголошуємо конкурс, щоб одразу після нашої перемоги відкарбувати монети, присвячені самовідданій боротьбі всього українського народу проти військової агресії росії».

Переможців визначать шляхом загального народного голосування.

Долучитися до конкурсного відбору можуть як художники, скульптори, дизайнери, графіки, так і усі охочі (резиденти та нерезиденти України).

Для участі необхідно намалювати та до 01 квітня надіслати свої ескізи на адресу moneta@bank.gov.ua з позначкою «Конкурс», зазначивши ім’я і прізвище автора, телефон і електронну адресу. Ознайомитися з правилами подання робіт можна на сайті НБУ.

Про старт голосування повідомлять додатково.