Що потрібно знати переселенцям з туберкульозом, які приїхали на Кіровоградщину

Перегляди: 768

Що потрібно знати переселенцям з туберкульозом, які приїхали на Кіровоградщину, розповіли у БО «100 відсотків життя. Кропивницький».

Усі переселенці, які мають встановлений діагноз туберкульоз, можуть звернутися до КНП «Кіровоградський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр Кіровоградської обласної ради»: м. Кропивницький, вул. Габдрахманова, 18/29, або за телефоном (0522)370874.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Тут надають кваліфіковану інтегровану медичну допомогу всім, хто її потребує: пацієнтам з підозрою на туберкульоз, пацієнтам з туберкульозом, з ко-інфекцією ВІЛ/туберкульоз, ВІЛ-інфікованим та пацієнтам, які знаходяться на програмі замісної підтримувальної терапії.

Якщо ж пацієнт перебуває за межами Кропивницького, він може звернутися до будь-якого закладу охорони здоров’я та повідомити про свою проблему.

У благодійній організації «100 відсотків життя. Кропивницький» хворим на туберкульоз, які приїжджають з інших регіонів, надають соціальний супровід.

«За соціальним супроводом можна звертатися до нашої благодійної організації в Кропивницькому за адресою: вул. Преображенська, 2 (Будинок побуту), каб. 614 або за телефоном 0665860327», - зазначила керівниця проекту «100 відсотків життя та якісних послуг на Кіровоградщині» Наталія Брайченко.