На Кіровоградщині поліція вилучила понад 10 тисяч доз наркотиків на суму більш ніж 2 млн грн (фото)

Перегляди: 588

Поліцейські вилучили із незаконного обігу понад 10 тисяч доз наркотиків, за які наркоділки планували отримати понад 2 млн грн, а також ліквідували інтернет-магазини з їх продажу.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У результаті спільної операції правоохоронці управлінь боротьби з наркозлочинністю в Кіровоградській та Херсонській областях, управління Служби безпеки України в Кіровоградській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури викрили незаконну діяльність двох наркоділків.

Підозрювані організували торгівлю наркотиками шляхом так званих закладок. Розміщуючи в інтернеті оголошення, згодом вони отримували від замовників гроші.

Під час обшуків поліцейські знайшли десятки дозованих та готових до реалізації пакунків із наркотиками.

Крім того, правоохоронці ліквідували низку інтернет-магазинів та провели обшуки у приміщеннях, які наркоділки використовували як склади.

Всього з незаконного обігу вилучили значну кількість змотаних скотчем зіп-пакетів та пластикових колб із підготовленими до продажу психотропними речовинами.

Крім заборонених речовин, у підозрюваних також вилучили електронні ваги, пакети та ємності для пакування, наліпки з рекламою інтернет-магазинів, засоби зв’язку та інші речові докази, які вказують на їх причетність до вчинення злочинів.

Зловмисників затримали, правоохоронці продовжують розслідування за статтею про «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

Якщо їх провину доведуть, «бізнесменам» загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.