Фітнес-тренерка запустила благодійний проєкт для переселенців та кропивничан

Перегляди: 1006

Фітнес-тренерка з Кропивницького Анна Шевченко організувала заняття з фітнесу на природі.

Про це вона розповіла CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Директорка фітнес-студії Fitness Hall Анна Шевченко з першого березня проводить безкоштовні заняття з фітнесу для батьків і дітей на відкритому повітрі.

Фітнес-студія знаходиться в Кропивницькому в пер. Василівському, 6 (біля набережної). Оскільки в країні йде війна, то доволі лячно і психологічно важко займатись в залі, тож Анна вирішила організувати заняття на свіжому повітрі.

Як стверджує тренерка, заняття на свіжому повітрі добре впливають на центральну нервову систему. А ще саме на відкритому повітрі зменшується нервове напруження та швидше відступає депресія і з'являється бажання змінити себе на краще. Також на заняттях зростає витривалість організму, адже велика кількість кисню допомагає швидше відновлюватись і завдяки цьому справлятись з великими навантаженнями.

Анна вирішила проводити безкоштовні заняття, щоб люди змогли хоча б трохи оговтатись від війни та виття сирен.

Безкоштовними ці заняття будуть протягом березня та квітня. Надалі - платними, проте для біженців це буде оплата «по можливості», тобто хто скільки зможе, без фіксованої ставки. Всі отримані кошти Анна передаватиме до благодійного фонду «Повернися живим».

На тренування вже записалися 20 переселенців. Всі вони відвідують повторні тренування, проте в різні дні. Також на заняття ходять і ті люди, які займались у Анни до війни.

Наразі заняття проводяться на свіжому повітрі з понеділка по п'ятницю, а з 9 квітня щосуботи буде ще одне заняття в залі.