У Марселі українців оселили на лайнері (фото)

Перегляди: 916

З початку квітня французька компанія Corsica Linea надає як житло для українських громадян круїзний лайнер Mediterranee.

Про це CBN розповів Віктор Орлі, художник та галерист родом з Кіровоградщини, котрий наразі активно допомагає українцям, які шукають прихистку від війни у Франції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Таким чином вирішив допомогти нашим співгромадянам головний менеджер компанії Corsica Linea П'єр-Антуан Віянова за підтримки префектури Марселя та адміністративного керівництва регіону.

Готовими для проживання українців є 1500 комфортабельних кают, також доступне безплатне харчування. Зараз таким варіантом проживання скористалися вже 350 чоловік. Розміщувати українців на лайнері готові, поки в цьому буде необхідність.

За відгуками від наших переселенців, на судні є всі зручності для проживання, французи з увагою ставляться до потреб наших співгромадян та намагаються допомагати за будь-якої можливості.

Фото з соцмереж.