ЦНТУ відкрив запис на безплатну підготовку до Національного мультипредметного тесту

Перегляди: 430

Центральноукраїнський національний технічний університет відкриває безплатні курси підготовки до Національного мультипредметного тесту для випускників шкіл та коледжів – як переселенців із зони бойових дій, так й абітурієнтів Кропивницького. Підготовка за трьома предметами НМТ: українська мова, математика, історія. Курси стартують у суботу, 16 квітня о 10.00 в аудиторії №3 ЦНТУ.

Як повідомляє керівник Центру довузівської підготовки ЦНТУ Андрій Тихий, ці курси – один з напрямків волонтерської діяльності університету. Викладачі ЦНТУ допомагатимуть переселенцям та випускникам навчальних закладів нашого обласного центру, які цього літа планують вступати до закладів вищої освіти України, підготуватися до Національного мультипредметного тесту, який, які відомо, в 2022 році замінить ЗНО.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Підготовка здійснюватиметься за предметами, які є складовими Національного мультипредметного тесту: українська мова, математика та історія України. Заняття проводитимуться на безоплатній основі щосуботи з 10:00 до 14:00.

Телефони для довідок: Центр довузівської підготовки, (0522) 390-575; (0522) 390-467; Viber/Telegram: (099) 055-89-61; e-mail: cdp_kntu@ukr.net


Джерело: сайт ЦНТУ