Футзальний турнір у Кропивницькому зібрав понад 55 тисяч гривень на підтримку ЗСУ

Перегляди: 603

У Кропивницькому в спорткомплексі «Енерго-спорт» провели благодійний футзальний турнір на підтримку Збройних Сил України.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З ініціативою проведення турніру виступили футболісти Максим Гедерим та Ігор Паньковський, а їхню ідею підтримали волонтери KropHub. Керівництво спорткомплексу «Енерго-спорт» надало ігровий майданчик безкоштовно. Змагалися за кубок, який був спеціально виготовлений для турніру, дев’ять команд.

Трибуни були наповнені глядачами, шанувальники футболу також активно долучилися до участі у благодійному аукціоні, на якому були виставлені футболки футзального клубу «Ураган» з Івано-Франківська, ФК «Кропивницький», легендарного 3-го полку ім. Святослава Хороброго, гравців київського «Динамо» Артема Беседіна та Вітіньо, голкіпера ФК «Маріуполь» Ігоря Бажана з його автографом, футболістів харківського «Металіста» Мілана Обрадовіча та Тайсона, донецького «Металурга» Антона Поступаленка та головний сюрприз - футболка Генріха Мхітаряна часів його виступів за донецький «Шахтар».

За результатами аукціону вдалося зібрати 18 250 тисяч гривень, всього ж за підсумками заходу зібрано 55 880 грн, які будуть спрямовані на допомогу українським воїнам.


Джерело: Кропивницька міська рада