В галереї «Єлисаветград» презентували виставку «Усе моє, все зветься - Україна» (фоторепортаж)

Перегляди: 1275

21 квітня в галереї «Єлисаветград» відкрилася виставка робіт 13-річної художниці з Полтави Єви Рибчуновської. На виставці представили 35 картин.

Єва Рибчуновська народилася 18 жовтня 2008 року у творчій сім’ї художника-дизайнера і музиканта. З ранніх років Єва проявляла потяг до малювання. З 6 років вона займалася у гуртку кераміки. У 2017 році вступила до Полтавської дитячої художньої школи, де 4 рік поспіль навчається у майстерні викладача Ірини Шрамко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З 2020 року Єва є членом Міжнародної академії літератури та журналістики МАЛІЖ. Має численні відзнаки у сфері образотворчого мистецтва, в тому числі міжнародні.

Єва Рибчуновська – учасник мистецького проукраїнського перформансу в Лондоні: разом з роботами інших учасників твори Єви представлені на виставці-презентації «Моя нескорена Україна», яка відбулася 11-15 квітня 2022 року у Лондоні (Великобританія). Твори митців після виставки будуть брати участь в благодійному аукціоні, кошти від якого підуть на допомогу ЗСУ.

Детальніше - у фоторепортажі Ігоря Філіпенка.