Горить росія, палає... (фото, відео)

Перегляди: 3873

CBN зібрало в один текст найсвіжіші новини про пожежі на росії.

У колективу CBN з’явилося хобі: ми колекціюємо повідомлення про ситуацію всередині росії. Пріоритетні теми — як там «не діють» санкції та всілякі пожежі-вибухи, спричинені або криворукими росіянами, або українськими бойовими голубами, дбайливо вирощеними у біолабораторіях. (Ну або ФСБ, але ці правонаступники КДБ зізнаються у злочинах, тільки коли їм затиснути пальці у дверях.)

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Отже, вогонь!

21 квітня у Твері горів військовий науково-дослідний інститут. Саме тут розробили ракети «Іскандер», якими росіяни луплять по Україні.

У місті Кінешва (Іванівська область) 21 квітня спалахнув найбільший у Східній Європі завод з виготовлення промислових розчинників. Причина — невідома.

Напередодні, 20-го, пожежа сталася у магазині в Пермі. Перед загорянням місцеві жителі чули «хлопки».

«Дзеркало тижня» з посиланням на The Independent пише, що лісові пожежі в Сибіру (вони там щороку) немає чим гасити. Дослідниця клімату з Університету Майамі в штаті Огайо Джессіка Маккарті пояснює: для боротьби з пожежами в Сибіру часто потрібні військові літаки, тому малоймовірно, що в рф вони будуть хоч би влітку, якщо війна триватиме. Також вона наголошує, що путіну доведеться обирати: або більше пожеж у Сибіру, або доведеться забрати частину літаків та військових із війни в Україні.

22 квітня в «космічній столиці» - місті Корольов - «загорівся дах на промзоні» (принаймні так написали росЗМІ).

У Брянську сьогодні вночі палали нафтобаза (на відео) та військова частина.

І ще про Брянськ. (Назва агрохолдингу — окремий вид російського мистецтва всюди приплітати царя і царство.)

Чекаємо на наступні повідомлення про пожежі та вибухи. Гори, куряче царство, гори. І хай вогонь швидше добереться у бункер царя-пєтуха.