Український виробник програмного забезпечення відкрив доступ до 220 підручників

Перегляди: 708

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Компанія EdPro надає змогу вчителям, учням та їхнім батькам безоплатно користуватися програмним продуктом mozaBook, а також доданими до нього понад 220 підручниками.

Застосунок можна використовувати як онлайн, так і офлайн, попередньо завантаживши необхідний контент. Програмне забезпечення mozaBook надає можливість учителям проводити дистанційне навчання, а учням працювати вдома. Вміст системи Mozaik інтегрується з такими застосунками, як ZOOM, Google Classrooms тощо.

Застосунок mozaBook містить програму для вчителя, що дозволяє не тільки працювати з готовими електронними підручниками, а також використовувати наявний мультимедійний контент для створення власного конспекту уроку або електронного підручника.

Медіабібліотека mozaBook – невичерпне джерело навчальних матеріалів: інтерактивних елементів, зображень, аудіо, текстів, таблиць, презентацій, відео та PDF.

За потреби компанія проводить навчання з використання застосунку в закладах освіти. Відео з рекомендаціями розміщено у вільному доступі на YouTube-каналі компанії.

Завантажити програму mozaBook можна за посиланням після логування користувача на сайті.

Освітяни, учні та батьки можуть відкривати навчальні матеріали на сайті ua.mozaweb, у програмі mozaBook на ОС Windows чи в мобільних додатках на Android.


Джерело: Міністерство освіти і науки Укаїни