У Кропивницькому гуманітарний центр отримав нове приміщення

Перегляди: 5917

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За результатами наради Кропивницької міської ради та волонтерів домовились про пошук приміщень для ще двох гуманітарних центрів, які будуть надавати допомогу переселенцям.

Забезпечувати роботу цих центрів стануть організації-партнери ГО «Територія успіху», яка вже ефективно організує діяльність гуманітарного центру у приміщенні НВО №34, БФ «Планета» та ГО «Центр розвитку громади «Джерело».

У нове приміщення – корпус Центральноукраїнського вищого професійного училища імені Миколи Федоровського по вулиці Юрія Коваленка перебралися волонтери БФ «Планета».

Робота центрів постійно буде удосконалюватися. Наразі діє система обліку всіх, хто звернувся за допомогою. Вона працює за принципом: 1 людина — 1 пакунок — 1 місяць. Після реєстрації волонтери телефонують заявникам і призначають час, коли вони можуть отримати допомогу.

З понеділка, 02 травня, система буде працювати в удосконаленому режимі. В електронній формі можна буде обрати центр для отримання допомоги та зручний час.


Джерело: Кропивницька міська рада