На Кіровоградщині судитимуть водія, через якого дитина залишилась сиротою

Перегляди: 587

Під керівництвом Новоархангельського відділу Голованівської окружної прокуратури до суду спрямовано звинувачення стосовно водія, підозрюваного у скоєнні смертельної автомобільної аварії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За версію слідства, обвинувачений виїхав на зустрічну смугу та врізався в автівку, в якій їхала родина із Сєвєродонецька. Внаслідок ДТП водій автомобіля та пасажир померли на місці, а їхня 10-річна донька отримала тяжкі тілесні ушкодження.

Аварія сталася 7 березня поточного року на автодорозі Стрий-Кропивницький-Знам'янка. Винуватцю загрожує до 10 років ув’язнення. Подальшу його долю вирішуватиме суд.

На даний час стан дівчинки задовільний. Дитина перенесла декілька операцій та перебуває у інвалідному візку. Рішенням виконавчого комітету Новоархангельської селищної ради вона отримала статус сироти.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.